Субота
20.10.2018

    



Крупецький ЗДО    
 
онечко"  
     

Ви увійшли як Гість
Група "Гости"Вітаю Вас Гість
RSS
 
/Files/0_10f8d_68225941_XL.gif
/Files/images/papka4/Шановні батьки 2.gif
/Files/images/та гості.gif
                         Головна Мій профіль Реєстрація ВихідВхід
Як запобігти харчовим отруєнням 

Меню сайту

Нас можна найти

ВКонтакте

Крупецький ДНЗ

 

Одноклассники

Крупецький ДНЗ

 


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пам 'ятка для батьків

Як запобігти харчовим отруєнням

Щоб запобігти інфекційним захворюванням та харчовим отруєнням, дотримуйтесь таких простих правил:

- Ретельно мийте усі овочі і фрукти перед тим, як подавати до столу сирими.

Прищеплюйте дитині любов до чистоти. Привчайте її мити руки з милом перед вживанням їжі, після відвідування туалету, повернення з прогулянки.

Мийте руки з милом перед приготуванням їжі.

Не зберігайте разом продукти, що їдять сирими, і ті, що підлягають кулінарній обробці.

Ніколи не кладіть бутерброди, пиріжки, сир, ковбасу, печиво у пакет, де побували овочі, фрукти, ягоди чи яйця, навіть якщо цей пакет здається абсолютно чистим.

Дбайте про те, щоб їжа для дитини була щойно приготованою, свіжою. Не готуйте їжу «із запасом».

Не купуйте продукти, якщо не впевнені у їхній якості, з простроченими термінами зберігання, пошкодженою упаковкою. Дотримуйтесь умов та строків зберігання продукту, зазначених на його упаковці.

Не купуйте продукти харчування на стихійних базарах. Ви маєте право вимагати у продавця документи, що підтверджують якість та безпеку продуктів.

Не вживайте незнайомі гриби, ягоди, трави. Смертельно небезпечними можуть бути старі або зіпсовані гриби. Не готуйте страви з грибів дітям.

 

Форма входу

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Точний час

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
2